FESTOOL

All-inclusive-takuu.

Hyödy all-inclusive-takuun kaiken kattavista huoltopalveluista. Kun teet uuden Festool-työkalun online-rekisteröinnin 30 päivän sisällä ostopäivästä lukien, sille myönnetään kaiken kattava takuu kolmeksi vuodeksi. Siksi voit keskittyä kaikkein tärkeimpää: omaan työhösi. Verkkokaupastamme ja myymälästämme ostetut koneet rekisteröidään automaattisesti jälleenmyyjän toimesta.

Kaiken kattava korjauskustannussuoja.

Nopea, perusteellinen ja ilmainen kolmen ensimmäisen vuoden ajan. Korvaamme jopa tyypilliset kuluneet osat, myös akut ja akkulaturit ovat suojattu.2

Uusi kone varkaustapauksessa.

Kolmen ensimmäisen vuoden ajan saat varkaustapauksessa tilalle uuden tuliterän koneen vain pientä omavastuuosuutta vastaan.

Alkuperäiset varaosat varmasti.

Pidämme kaikkia koneesi varaosia vähintään 10 vuotta valikoimassamme. Mikäli varaosaa ei kuitenkaan löydy, saat uuden, vastaavan koneen korvaukseksi.

Tyytyväinen tai rahat takaisin.

Testaa työkalua 15 päivän ajan ostopäivästä. Jos se ei vastaa odotuksiasi, vie testaamasi, vähän käytetty kone alkuperäisvarustuksessaan takaisin jälleenmyyjälle.

Tämän voit tehdä erityisen nopeasti ja helposti online-huoltotilauksen avulla.
Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimella tai sähköpostitse:

Puhelin: 010 229 5112
Sähköposti: customerservice@festool.fi 


MAKITA

3 VUODEN PIDENNETTY TAKUU REKISTERÖINNIN EHDOT

Makita Oy maahantuojana tarjoaa omille asiakkailleen ylimääräisen, laajennetun takuun. Rekisteröimällä laitteesi saat sille 3 vuoden pidennetyn takuun. Kolmen vuoden takuuaika alkaa ensimmäisestä ostopäivästä.

Pidennetty takuu myönnetään seuraavilla edellytyksillä:

 • Laite on ostettu Makita Oy:n valtuutetulta jälleenmyyjältä.
 • Laitteen rekisteröinti on tehtävä 4 viikon sisällä ostopäivästä.
 • Rekisteröinti on mahdollista vain www.makita.fi­ –sivuilla ja edellyttää, että ostaja on hyväksynyt henkilötietojensa tallentamisen Makitan asiakasrekisteriin.
 • Pidennetty takuuaika koskee sähkömoottorilla toimivia koneita(verkkovirta- ja akkukäyttöiset) sekä kaasunaulaimia.
 • Jos laite vaihtaa omistajaa, on omistajanvaihdoksesta ilmoitettava Makitalle s-postitse osoitteeseen myynti@makita.fi, jotta pidennetty takuu säilyy voimassa. Kolmen vuoden takuuaika lasketaan aina siitä päivästä, kun ensimmäinen ostaja on ostanut laitteen, eikä omistajanvaihdoksella ole vaikutusta takuuaikaan.
 • Takuuajan pidennys ei koske tarvikkeita, akkuja, latauslaitteita, valaisimia, lämpötakkeja, polttomoottorituotteita, paineilmanaulaimia, kompressoreita, eikä teollisuuden tarkkuusruuvinvääntimiä.

Rekisteröityäsi onnistuneesti laitteen kotisivuillamme, saat tulostettua pidennetystä takuuajasta takuutodistuksen ja kuitin, mikäli olet tallennettu sen järjestelmään.

Mikäli laite toimitetaan takuuhuoltoon pidennetyn takuuajan puitteissa, on mukaan liitettävä ostokuitti sekä pidennetyn takuuajan takuutodistus.

Miten toimia jos tuotteessa ilmenee vika takuuaikana?

Mikäli tuotteessa ilmenee vika takuuaikana, toimita kone Makitan keskushuoltoon tai valtuutettuun takuuhuoltoliikkeeseen. Löydät lähimmän valtuutetun takuuhuoltoliikkeen täältä https://www.makita.fi/service-partner-locator.html. Tuote tulee toimittaa takuukorjaukseen purkamattomana sekä asiallisesti pakattuna. Mukaan tulee liittää ostokuitti sekä kopio takuutodistuksesta, jos laite on rekisteröity pidennetyn kolmen vuoden takuuajan piiriin.

Armantti Oy on Makita Oy:n valtuuttama jälleenmyyjä.


BOSCH

Pidennä sähkötyökalujesi takuuta. Hyödynnä Akku Premium -palveluamme.

Boschin ammattisähkötyökalut sekä litiumioniakut ja latauslaitteet täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset. Tästä syystä tarjoamme sinulle erityisen palvelupaketin. Vieläpä täysin maksutta.

 • 3 vuoden takuu sähkötyökaluille. Takuu koskee kaikkia Boschin sinisiä ammattisähkötyökaluja ja mittalaitteita. Poikkeuksena ovat korkeataajuustyökalut, teollisuusakkuruuvinvääntimet ja paineilmatyökalut, mukana toimitetut lisävarusteet sekä akut ja laturit.
  Lisätietoa löydät takuuehdoista.
 • 2 vuoden Premium-palvelut akuille ja latauslaitteille. Tarjous koskee kaikkia Boschin sinisiä ammattitason litiumioniakkuja, latauslaitteet mukaan lukien. Jos rekisteröidyssä akussa tai latauslaitteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirheistä tai kulumisesta johtuvia vikoja Akku Premium -takuun voimassaoloaikana, Bosch korvaa laitteen uudella (mahdollisesti myös uudemmalla mallilla). Korvatut akut tai latauslaitteet siirtyvät Boschin omaisuudeksi.
  Lisätietoa löydät osallistumisehdoista.

Voidaksesi hyödyntää palvelua, sinun ei tarvitse kuin rekisteröidä ostamasi laite, litiumioniakku tai -latauslaite Internetissä neljän viikon kuluessa sen ostamisesta. Takuun tai palvelun voimassaoloaika alkaa ostopäivästä. Lisätietoa löydät vastaavista takuu-/osallistumisehdoista.

Kirjaudu ensin käyttäjäksi tuotteen rekisteröimistä varten. Tämän jälkeen voit rekisteröidä sähkötyökalusi, litiumioniakkusi tai -latauslaitteesi 3 vuoden takuu- tai 2 vuoden Akku Premium -palvelua varten henkilökohtaisilla rekisteröitymissivuillasi. Lopuksi saat takuu-/huoltosertifikaatin, jonka voit tulostaa tai tallentaa PDF-tiedostona. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hallinnoida henkilökohtaisia tietojasi.

Takuu-/huoltosertifikaatit ovat aina tuotekohtaisia. Tämä merkitsee sitä, että jokainen ostettu tuote (sähkötyökalu, litiumioniakku ja -latauslaite) on rekisteröitävä erikseen. Jos sinulla on takuu-/korjaustapaus, esitä sertifikaatti yhdessä alkuperäisen ostokuitin kanssa Bosch-jälleenmyyjällesi tai lähetä ne koneen mukana suoraan meille. Molemmissa tositteissa (ostokuitti ja sertifikaatti) olevien tietojen on oltava samat. Noutopalvelu ei ole käytössä Suomessa.

Rekisteröidy nyt

Online-korjauspalvelu auttaa sinua kun laitteesi vaatii huoltoa.