Makita DTD172Z Iskevä akkuruuvinväännin 18V RUNKO
Makita DTD172Z Iskevä akkuruuvinväännin 18V RUNKO Makita DTD172Z Iskevä akkuruuvinväännin 18V RUNKO Makita DTD172Z Iskevä akkuruuvinväännin 18V RUNKO

Makita DTD172Z Iskevä akkuruuvinväännin 18V RUNKO

Tuotenumero 088381748995

Erittäin kompakti iskevä ruuvinväännin, näppärä käyttää ahtaissa tiloissa

219,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Makita DTD172Z Iskevä akkuruuvinväännin 18V RUNKO

Erittäin kompakti iskevä ruuvinväännin, näppärä käyttää ahtaissa tiloissa

Ruuvinvääntimien 18V lippulaivamalli. Neljä nopeus- / tehoasetusta 180/170/50/20Nm mahdollistavat monipuoliset työt isosta pieneen ruuviin. Entistä kapeampi runkomuotoilu mahdollistaa pääsyn ahtaampiin paikkoihin. Kirkkaat LED työvalot voidaan asettaa palamaan myös silloin kun konetta ei käytetä. Näin kone toimii myös pienenä työvalona.

Käyttöedut:

  • Pehmeä kahva lisää mukavuutta konetta käyttäessä
  •  Akun suojausjärjestelmä suojaa akkua ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta ja syväpurkautumiselta.

Erittäin kompakti 18V iskevä ruuvinväännin. Hiiliharjattomalla moottorilla varustetussa koneessa on jopa 180Nm maksimivääntö.

Koneessa on helppokäyttöinen valintapaneeli, josta on valittavissa neljä eri asetusta sekä iskuvoimakkuuden että kierrosluvun säätöä varten. Iskuvoimakkuuden asetuksia voi vaihtaa kätevästi myös koneen käyttökytkimen yläpuolella olevasta toimintonapista. Valittavat iskuvoimat ovat noin 20/50/170/180Nm.

Valintapaneelista voidaan valita myös erilaisia avustustoimintoja: Porakärkiruuveille asetus, jossa kone pyörii ensin täydellä kierrosluvulla. Kun ruuvi on läpäisemässä metallin, tunnistaa kone tämän vastuspiikin ja säätää pyörimisnopeuden hitaammalle kierrosluvulle. Näin ruuvin loppukiristys on huomattavasti helpompi hallita. Porakärkiruuveille löytyy kaksi eri asetusta eri materiaalivahvuuksien mukaan.
Pulttien avaukseen oma asetus, jossa pulttia tai mutteria avattaessa on alussa kaikki tehot käytössä. Kun ruuvi alkaa kiertymään auki pysähtyy kone automaattisesti, jolloin loppuavaus on helpommin hallittavissa, eikä pultti tai mutteri karkaa käsistä.
Pitkille puuruuveille on asetus, jossa kone pyörii aluksi hitaasti, jotta ruuvauksen aloitus on helpommin hallittavissa. Kun ruuvi alkaa kiertymään puun sisään lisää elektroniikka tehoja automaattisesti, jotta ruuvaus käy nopeasti.

Makita XPT järjestelmä suojaa konetta tehokkaasti vettä ja pölyä vastaan vaativimmissakin oloissa, LED-valot koneen molemmin puolin valaisevat työkohteen tehokkaasti. Koneen valot saadaan palamaan myös yhtäjaksoisesti jopa tunniksi kerrallaan, jolloin kone toimii myös valaisimena. Vakiovarusteena tulevalla koukulla koneen saa kätevästi riippumaan esim. vyöstä, housuntaskusta jne.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua