Makita DMR108AR Työmaaradio Bluetooth CXT / LXT Punainen
Makita DMR108AR Työmaaradio Bluetooth CXT / LXT Punainen

Makita DMR108AR Työmaaradio Bluetooth CXT / LXT Punainen

Tuotenumero 0088381889032

Bluetooth -toiminnolla varustettu radio työmaalle

139,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Makita DMR108AR Työmaaradio Bluetooth liitännällä ja USB -latauspistokkeella

Hyvän äänentoiston omaava radio työmaalle tai vapaa-ajalle Bluetooth -toiminnolla. Väri punainen.

Muhkeaääninen ja kestävä työmaaradio IP64-suojausluokituksella. Radio toimii 7.2-18V Li-ion akuilla tai verkkovirralla. Bluetoothin avulla saadaan yhteys suoraan musiikkisoittimeesi. Radiossa on lisäksi AUX-liitäntä sekä USB-liitin puhelimen latausta varten. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.


DMR108 on Bluetooth toiminnolla varustettu radio työmaalle tai vapaa-ajalle. Halkaisijaltaan 89 mm kaiuttimet laitteen sivuilla tuottavat erinomaisen stereoäänen, joka riittää isompaankin tilaan. Langattoman Bluetooth teknologian avulla voit liittää radioon esim. puhelimesi ja toistaa mielimusiikkiasi. USB-liittimen kautta voit ladata puhelintasi samalla. Lisäksi laitteessa on AUX-liitäntä analogista kytkentää varten. Laite toimii 7,2 – 18V Li-ion akuilla tai verkkovirralla. Käyttöaika lähes 42 tuntia käytettäessä 18V LXT® 6.0Ah akkua.

Radiossa on digitaalinen AM / FM viritin 10:llä muistipaikalla, joista 5 kpl AM ja 5 kpl FM taajuksille sekä taustavalaistu LCD-näyttö, säätöpyörä ja valintanäppäimet. Lisäksi laitteessa on kello, kaksi herätystä torkutustoiminnolla sekä uniajastin.

Radio on erinomaisesti suojattu ympäriinsä kumisilla puskureilla sekä edessä olevilla metalliputkilla. Näiden lisäksi IP64 luokitus takaa, että laite kestää käyttöä myös rankemmissakin sääoloissa. Kätevä kantokahva helpottaa laitteen siirtelyä paikasta toiseen.

Pituus:
294 mm
Korkeus:
163 mm
Leveys:
282 mm
Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua