Makita DRC200Z Robotti-imuri 18V RUNKO
Makita DRC200Z Robotti-imuri 18V RUNKO Makita DRC200Z Robotti-imuri 18V RUNKO Makita DRC200Z Robotti-imuri 18V RUNKO Makita DRC200Z Robotti-imuri 18V RUNKO

Makita DRC200Z Robotti-imuri 18V RUNKO

Toistaiseksi tilaustuote

1 190,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Makita DRC200Z Robotti-imuri 18V RUNKO

Robotti-imuri kaupan ja teollisuuden käyttöön

Robotti-imuri automaattiseen imurointiin, joka on ihanteellinen  300-500m2 pinta-aloilla. Imuri voidaan myös ajastaa ja työskentelyalue rajata. Imurin tunnistimet estävät tippumisen esimerkiksi portaisiin. Imurissa on irroitettava ja pestävä 2.5l pölysäiliö sekä pestävä suodatin. Imurin mukana tulee kaukosäädin. 

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse -ei siivoamistakaan! Makitan robotti-imuri huolehtii puolestasi siivouksesta kun henkilökunta on poistunut. Siivottava alue voidaan rajata ja ultraääni- sekä puskuritunnistimet estävät laitteen kolaroimisen sekä tippumisen portaisiin. Siivouskuvioksi voidaan valita kaavamainen toiminto selkeisiin avonaisiin tiloihin joissa on vain vähän esteitä tai satunnaiskuvio toiminto.

Ajastintoiminnolla voidaan siivoustapahtuma asettaa 1, 3 tai 5 tunnin kuluttua alkavaksi. Makita robotti-imurissa on lisäksi akun varaustilan näyttö ja kaksi tasoa varoitusäänelle kun imurointi on käynnissä. Kaukosäätimessä on myös painike imurin paikallistamiseksi.

Laitteessa voidaan käyttää yhtä tai kahta akkua. Kahdella 18V 5,0Ah akulla siivoaa suuren alueen: harjaustoiminnolla n.1000m2 (200min) ja harjaustoiminnolla imun kanssa n.500m2. Koska kyseessä on suurien tilojen verstasimuri, on säiliön koko sen mukainen -2,5l!

Käyttöedut:

  • Automaattinen siivous mahdollista monien tunnistimien avulla, jotka voidaan säätää kahteen ajoasentoon: satunnainen/kaavamainen siivous.            
  • Ajastimella mahdollista ajastaa siivous yöllä, kun toimisto, varasto jne. on tyhjillään.            
  • Havaitsee esteet ultraääni- ja puskuritunnistimien avulla.
Paino:
8 kg
Arvostelut 0 arvostelua