Makita DMR203B Työmaakaiutin Bluetooth
Makita DMR203B Työmaakaiutin Bluetooth Makita DMR203B Työmaakaiutin Bluetooth Makita DMR203B Työmaakaiutin Bluetooth Makita DMR203B Työmaakaiutin Bluetooth Makita DMR203B Työmaakaiutin Bluetooth

Makita DMR203B Työmaakaiutin Bluetooth

Muhkeaääninen ja kestävä työmaakaiutin IP65 suojausluokituksella. Yhteen äänilähteeseen voidaan liittää jopa 10 kaiutinta.

99,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Makita DMR203B Työmaakaiutin Bluetooth

NAUTI RIKKAASTA STEREOÄÄNESTÄ TÖISSÄ TAI VAPAALLA

Pistä rokaten töissä – tai vapaa-ajalla. DMR203B:n avulla voit toistaa lempimusiikkiasi Bluetoothin tai AUX-liitännän välityksellä. True Wireless Stereo -teknologian (TWS) ansiosta voit liittää yhteen kaksi kaiutinta ja nauttia rikkaasta stereoäänestä. Voit ketjuttaa jopa kymmenen kaiutinta toistamaan samaa ääntä yhtä aikaa.

Koska kaiuttimella on IP65-suojausluokitus, sitä voi käyttää ulkona tai rankoissa olosuhteissa. Kaiutin toimii verkkovirralla ja Li-ion-akuilla. Lisäksi siinä on säilytyslaatikko ja USB-ulostulo mobiililaitteita varten.

SEITSEMÄN ERI ÄÄNENTOISTOTILAA

Kaiuttimen äänentoistotila voidaan säätää toistettavan musiikin mukaan. Kaiuttimessa on seitsemän eri äänentoistotilaa: flat, jazz, rock, classic, pop, news and my eq. Käyttäjä voi luoda oman ääniasetuksensa ja säätää korkeita, keski- ja matalia ääniä mielensä mukaan.

LCD-näytöstä voi tarkistaa kaiuttimen tilan ja äänentoistoasetukset. Se näyttää myös tietoa toistettavasta äänestä, esimerkiksi kappaleiden nimet.

Käyttöedut:

  • Toimii 10,8-18V akuilla (10,8V liukulukitusakku) tai mukana tulevalla verkkovirta-adapterilla.
  • Bluetoothin avulla yhteys suoraan musiikkisoittimeesi.
  • USB-liitin puhelimen latausta varten.
  • Kaiuttimessa oma ohjauspaneeli.
  • AUX-liitäntämahdollisuus


Arvostelut 0 arvostelua