Hultafors MRS Kirvesmiehen kolmiosuorakulma HIP-VAL
Hultafors MRS Kirvesmiehen kolmiosuorakulma HIP-VAL Hultafors MRS Kirvesmiehen kolmiosuorakulma HIP-VAL Hultafors MRS Kirvesmiehen kolmiosuorakulma HIP-VAL Hultafors MRS Kirvesmiehen kolmiosuorakulma HIP-VAL

Hultafors MRS Kirvesmiehen kolmiosuorakulma HIP-VAL

Kolmiosuorakulma on vankka ja monikäyttöinen työkalu kaikille ammattilaisille. Siinä on vankka alumiinirunko, jossa on tarkat ja kestävät CNC-työstetyt reunat.

17,76 €
22,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Hultafors MRS Kirvesmiehen kolmiosuorakulma  HIP-VAL

Kolmiosuorakulma on vankka ja monikäyttöinen työkalu kaikille ammattilaisille. Siinä on vankka alumiinirunko, jossa on tarkat ja kestävät CNC-työstetyt reunat. Työkalun avulla merkitset nopeasti ja tarkasti 45° ja 90° kulmat. Paksua reunaa voi lisäksi käyttää apuna sahaamisessa. Sahaa voi pitää reunaa vasten suoraan tai kulmaan sahatessa. Monipuolinen työkalu sopii myös lyijykynämerkintöjen tekemiseen ja apuna kipsilevyn leikkaamisessa puukolla. Hultaforsin kolmiosuorakulmaa voidaan käyttää myös astelevynä erilaisten kulmien mittaamisessa ja merkitsemisessä. Mitassa on asteikot aumakaton kattotuolin, taiteorsien ja kattoparsien sahaamiseen. 


Ominaisuudet:

  • Vankassa alumiinirungossa on tarkat ja kestävät CNC-työstetyt reunat.
  • Häikäisyä estävä ja suojaava anodisoitu pinnoite.
  • Laseretsatut asteikot kestävät erittäin hyvin kulumista ja numerot näkyvät hyvin.
  • Merkintälovet.
  • Paksu reuna on hyödyllinen sahauksessa.


Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet