Hultafors OK4 Eräpuukko EPD-pinnoite
Hultafors OK4 Eräpuukko EPD-pinnoite Hultafors OK4 Eräpuukko EPD-pinnoite Hultafors OK4 Eräpuukko EPD-pinnoite Hultafors OK4 Eräpuukko EPD-pinnoite

Hultafors OK4 Eräpuukko EPD-pinnoite

Tuotenumero 380270

Tämä kestävä eräpuukko pitävällä kahvalla sopii rankkoihin ulkotöihin

17,74 €
27,30 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Hultafors OK4 Eräpuukko

Tämä kestävä eräpuukko pitävällä kahvalla sopii rankkoihin ulkotöihin. Kulutusta kestävästä materiaalista valmistettu vyölenkki sopii 80 mm leveisiin ja sitä kapeampiin vöihin ja siinä on tasku tuluksille. Terässä on suora viiste ja se on tehty japanilaisesta 3,0 mm hiiliteräksestä, joka on karkaistu 58-60 HRC:n kovuuteen. Terässä on myös ruosteelta ja korroosiolta suojaava elektroforeettinen EPD-pinnoite. Hamara on hiottu, jotta sitä voi käyttää tulentekoon tulusten kanssa.


Ominaisuudet:

  • Suoran viisteen ansiosta terä on ylivertaisen terävä ja helppo teroittaa. Elektroforeettinen EPD-pinnoite takaa parhaan mahdollisen suojan ruostetta vastaan.
  • Kahva on valmistettu erittäin kestävästä PP-muovista ja siinä on hyvän otteen takaava Santopreeni-pinnoite. 82 mm pitkä ruoto tekee puukosta erittäin kestävän.
  • Kankainen vyölenkki sopii 80 mm leveisiin ja sitä ohuempiin vöihin ja siinä on tasku tuluksille. Vyölenkin voi myös irrottaa, jolloin tupen voi kiinnittää työvaatteiden nappiin.
  • Hamara on hiottu niin, että sitä voi käyttää tulentekoon tulusten kanssa, ja terään kaiverrettu mitta on optimoitu ulkoilukäyttöä ajatellen.
Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet