Makita DCL184Z Akkuimuri 18V RUNKO
Makita DCL184Z Akkuimuri 18V RUNKO

Makita DCL184Z Akkuimuri 18V RUNKO

Tuotenumero 088381725910

Toistaiseksi tilaustuote

129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Makita DCL184Z Akkuimuri 18V RUNKO

Erinomainen imuri esimerkiksi auton siivoukseen

Erityisesti auton imurointiin kehitetty akkukäyttöinen imuri, jossa valikoima suulakkeita penkkien, mattojen ja pienien rakojen imurointiin. Puhallustoiminnon avulla kuivaat auton esimerkiksi ennen vahausta. Kolmiportainen tehovoimakkuuden säätö. Runkoversio ilman akkuja ja latauslaitetta. 18V LXT akuille.

Makitan 18V LXT® akulla toimiva DCL184 akkuimuri on erinomainen valinta esimerkiksi auton siivoukseen. Kompakti muotoilu, kolme imutehoasetusta ja pitkä käyttöaika tekevät työskentelystä tehokasta joka tilanteeseen. Vilkkuva varoitusvalo ilmaisee akun vaihdon tarpeesta.

Joustava imuletku venyy jopa 1 m pituuteen ja käytön päätyttyä sen saa kätevästi säilytykseen koneeseen kiinni. Vakiovarusteena kattava valikoima erilaisia suulakkeita penkkejä, mattoja ja pieniä rakoja varten varmistavat, että kaikki pinnat tulevat kunnolla imuroitua.

Imurissa on myös puhallustoiminto, jolla saat puhallettua irtoroskat esim. konepellin ja tuulilasin välistä tai vaikka kuivattua auton ennen vahausta.

Vakiovarusteena imurissa tulee 5 kpl paperisia pölypusseja, mutta lisätarvikkeena on saatavilla myös pestävä kankainen pölypussi, jota voi käyttää uudelleen. Olkahihnan avulla laite kulkee kätevästi mukana.

Käyttöedut:

  • Alhainen melutaso miellyttävään työskentelyyn.            
  • Säädettävä imuteho.            
  • Akun suojausjärjestelmä suojaa ylikuormitusta, alijännitettä ja ylikuumentumista vastaan. 
  • Runkomalli - toimitetaan ilman akkua ja laturia.
Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua