Mirka LEROS 950CV Hiomakone 225mm
Mirka LEROS 950CV Hiomakone 225mm Mirka LEROS 950CV Hiomakone 225mm

Mirka LEROS 950CV Hiomakone 225mm

Tuotenumero MIW9502022BA

Ainutlaatuinen harjattomalla moottorilla varustettu seinä- ja kattohiomakone.

1 150,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Made in Finland!

Mirka LEROS 950CV Hiomakone 225mm

Ainutlaatuinen harjattomalla moottorilla varustettu seinä- ja kattohiomakone. Koneen kevyen painon ansiosta, alle 3,5 kg, käyttäjä voi hioa pidempään rasittamatta kehoaan. Mirka LEROS on ensimmäinen varsihiomakone jossa on 180° kääntyvä hiomapää. Tämä auttaa käyttäjää hiomaan pintaa paremmasta kulmasta ja sallii ergonomisen työskentelyasennon. Epäkeskoliikkeen ansiosta kone reagoi tarkasti käyttäjän liikkeisiin. Hiomapään ja alustallan erikoinen muotoilu mahdollistaa sen, että pystyt työskentelemään hyvin lähellä kulmaa. Lisäksi hiomapään kiinnityspiste on lähellä pintaa ja se edistää vakaampaa hiontaa. Tässä mallissa ruuvikiinnitteinen alustalla, tulee käyttää suojalaipan kanssa. Sis. suojalaipan sekä käytännöllisen kantolaukun. 

Kevyt, alle 3,5 kg

Mirka LEROS on kevyin seinä- ja kattohiontaan tarkoitettu hiomakone. Kiitos kevyen painon käyttäjä pystyy hiomaan pidempiä aikoja väsymättä, näin keho ja varsinkin selkä rasittuvat vähemmän. 

180° kääntyvä hiomapää 

180° kääntyvä hiomapää auttaa hiomaan pintaa oikeista kulmista. Tämä käyttäjäystävällinen hiomakone reagoi hyvin liikkeisiin ja helpottaa ergonomisen työasennon löytämistä. 

5 mm:n epäkeskoliike 

Epäkeskoliike mahdollistaa koneen helpon käytön ja paremman lopputuloksen. Näin ollen väsymykseen liittyviä häiriöitä on vähemmän eikä pintoja tarvitse työstää uudestaan yhtä usein. 

Full force system 

Hiomapäässä ei ole jousia eikä harjoja ja siksi Mirka LEROS konetta ei tarvitse painaa seinää vasten hiottaessa vaan koko voima voidaan siirtää hiomaprosessiin. 

Harjaton moottori 

Harjattoman moottorin ansiosta kone on kevyt. Tämän lisäksi ylläpitokustannukset pysyvät alhaisina koska hiiliharjoja ei tarvitse vaihtaa. 

Pölytön hionta 

Pölyttömän hiontaprosessin maksimoimiseksi alustalla on optimoitu Abranet verkkohiomatuotteita varten. Mirka LEROS yhdistettynä Mirkan verkkohiomatuotteisiin sekä pölynpoistojärjestelmään takaavat puhtaamman ja terveellisemmän työympäristön. Se ei pelkästään nopeuta hiontaprosessia vaan säästää aikaa ja rahaa. Pölytön työympäristö varmistaa hionnan onnistumisen sekä paremmat työolot.

 Pakkaus sisältää:  LEROS 950CV Hiomakone 225mm alustalla ja kuljetuslaukulla.

 Tekniset tiedot:

Takuu (kk)24 +12
Paino (kg)3,5
Melutaso (dB)73
Tärinätaso (m/s2)2,5
Teho (W)350
Alustallan koko (mm)225
Teho (rpm)4000 - 8000
PakkausKartonkilaatikko
Jännite (VAC)220 - 240
Epäkesko (mm)5

 

MIW9502022BA

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua