Dremel Lite Monitoimityökalu
Dremel Lite Monitoimityökalu Dremel Lite Monitoimityökalu Dremel Lite Monitoimityökalu Dremel Lite Monitoimityökalu Dremel Lite Monitoimityökalu

Dremel Lite Monitoimityökalu

Tuotenumero F0137760JA

Johdoton ja helppokäyttöinen Dremel Lite rikastuttaa työkaluvalikoimaasi, ja se sopii niin ulko- kuin sisäkäyttöön.

79,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Dremel Lite Monitoimityökalu

Johdoton ja helppokäyttöinen Dremel Lite rikastuttaa työkaluvalikoimaasi, ja se sopii niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Ilman ylimääräistä säätöä, voit kiillottaa keittiöhanasi, heittäytyä luovaksi kaivertamalla tai vaikka teroittaa puutarhasaksesi. Dremelin monitoimityökalulla sinulla on täysi kontrolli tehtävästä riippumatta, ja suoriudut myös äärimmäistä tarkkuutta vaativista tee-se-itse-projekteista. Työkalu on helppo ja kevyt käyttää, ja sitä ohjataan yhdellä näppäimellä. Voit vaihtaa hetkessä puhdistamisen, hiomisen, kiillottamisen, veistämisen ja teroittamisen välillä. Oli kyseessä sitten kodinparannus tai luova projekti, USB-ladattava Dremel Lite 3.6 voltin akulla auttaa sinua selviytymään projektista kunnialla. Pakkauksesta löytyvillä ohjeilla pääset alkuun. 


Tämän tarvikesarjan monikäyttöisyys mahdollistaa hienohiomisen, hiomisen, muotoilun, veistämisen, kaivertamisen, puhdistamisen ja kiillottamisen vain tarviketta vaihtamalla. Niillä suoriudut kodin kaikenlaisista pienistä korjaus- ja parannustöistä sekä luovista projekteistasi. Mukana toimitettavalla 15 tarvikkeella pystyt työstämään monenlaisia materiaaleja eri menetelmillä. Voit käyttää johdotonta ja USB-liitännästä ladattavaa Dremel Lite -työkalua milloin tahansa ja missä tahansa, yhtä hyvin sisätiloissa kuin ulkona. Vaikka olisit nyt hankkinut ensimmäisen Dremel-monitoimityökalusi tai täydentänyt olemassa olevaa Dremel-työkaluvalikoimaasi, voit luottaa tämän sarjan kykyihin projektiesi toteuttamisessa. 

Pakkaus sisältää: Dremel Lite monitoimityökalu, 15 korkealaatuista Dremel-tarviketta, 2 tunnin 45 minuutin latauspistoke ja erillinen USB-johto.

F0137760JA

Arvostelut 0 arvostelua