Makita DTM52Z Monitoimikone 18V RUNKO
Makita DTM52Z Monitoimikone 18V RUNKO Makita DTM52Z Monitoimikone 18V RUNKO

Makita DTM52Z Monitoimikone 18V RUNKO

Tuotenumero 0088381741316

Monipuoliseen työstöön rakennus- ja remonttikohteissa, kuten sahauksiin ja hiontaan. Yhteensopivat teräkiinnitykset: Starlock, Starlock Plus ja Starlock Max.

199,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Makita DTM52Z Monitoimikone 18V RUNKO

Tehokas monitoimikone erilaisiin rakennus- ja remonttikohteisiin, liike 3,6°

Tehokas monitoimikone hiiliharjattomalla moottorilla. Monipuoliseen työstöön rakennus- ja remonttikohteissa, kuten sahauksiin ja hiontaan. Yhteensopivat teräkiinnitykset: Starlock, Starlock Plus ja Starlock Max. Kaksoisrunkorakenteen ansiosta erittäin pieni käyttäjään kohdistuva tärinä. LED-valo. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta


Monitoimikone, jossa monta käyttöä helpottavaa ominaisuutta. Kapea runkorakenne ja portaaton nopeuden säätö tekevät koneen käsittelystä ja käytöstä helpompaa. AVT-teknologian ansiosta koneen käyttäjään kohdistuu erittäin pieni tärinä, 2,5 m/s2. Terän suuri oskillaatioliike 3,6 astetta tehostaa työstöä. Käytettävissä monipuolinen terävalikoima, kun koneeseen sopivat Starlock, Starlock Plus ja Starlock Max -terät. Terän pikakiinnitys ilman työkaluja. Tehokas työvalo valaisee työstettävän kohteen. Vahva ja tehokas hiiliharjaton moottori nopeuttaa työskentelyä. Erinomainen kone rakennus- ja remonttikohteisiin materiaalien monipuoliseen työstöön. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet