Makita DMP181Z Akkuilmapumppu LXT 18V RUNKO
Makita DMP181Z Akkuilmapumppu LXT 18V RUNKO Makita DMP181Z Akkuilmapumppu LXT 18V RUNKO Makita DMP181Z Akkuilmapumppu LXT 18V RUNKO

Makita DMP181Z Akkuilmapumppu LXT 18V RUNKO

Tuotenumero 088381748902

Tehokas ja nopea pumppu esimerkiksi autojen ja polkupyörien renkaiden täyttämiseen

99,00 €
149,00 €
Sisältää alv. 24 %
Alin hinta 30 pv: 99,00 €
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Makita DMP181Z Akkuilmapumppu LXT 18V RUNKO

Tehokas ja nopea pumppu esimerkiksi autojen ja polkupyörien renkaiden täyttämiseen

Tehokas ilmapumppu pallojen ja renkaiden täyttämiseen. Pumppu pysähtyy automaattisesti kun esivalittu täyttöaste on saavutettu. Maksimi paine jopa 11 bar. Laitteesta löytyy tyhjennystoiminto ja kolme eri täyttötehoa. LED -valo helpottaa työskentelyä hämärässä. Mukana useampi adapteri erilaisia venttiileitä varten. Runkoversio ilman akkua ja laturia.

Tuotekuvaus:

Erittäin kätevä pumppu, jolla täytät auton, polkupyörän, kottikärryn tms. renkaat. Soveltuu hyvin myös jalkapallojen, uimalelujen yms. täyttämiseen.

Maksimi paine 11 bar. Maksimi tuotto 24 l/min 2 barin vastapaineella. Kolme eri tehoaluetta, joista matalin tarkoitettu pienien esineiden täyttöön, kuten jalkapallo. Keskimmäinen asetus normaaliin sekalaiseen käyttöön. Ja suurin asetus esimerkiksi auton renkaille. Lisäksi laitteesta löytyy myös tyhjennystoiminto.

Haluttu paine on esivalittavissa 0,05 barin tarkkuudella. Barin lisäksi mittayksiköksi voi valita myös psi tai kpa. Pumppu lopettaa automaattisesti täyttämisen kun esivalittu täyttöaste on saavutettu. Pystyt tarkistamaan esineen ilmanpaineen pumpussa olevasta digitaalisesta painemittarista. Painemittarissa on taustavalo, joten lukema näkyy selkeästi.

LED-työvalo helpottaa työskentelyä hämärässä, esim. syksyn renkaanvaihdossa. Termostaatti suojaa konetta ylikuumenemiselta ja automaattinen sammutustoiminto sammuttaa koneen, jos konetta käytetään yhtäjaksoisesti liian pitkän aikaa.

Mukana kattava valikoima adaptereita erilaisia venttiileitä varten. Adaptereille on omat säilytyspaikat ilmapumpun rungossa, joten ne kulkevat aina näppärästi mukana. Myös ilmapumpun letkulle on oma pideke koneen rungossa. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.

Käyttöedut:

  • Digitaalinen painemittari taustavalolla lisää näkyvyyttä            
  • Kone pysähtyy automaattisesti, kun asetettu tavoitepaine saavutetaan            
  • Termostaatti suojaa konetta ylikuumenemiselta            
  • Toimitetaan ilman akkua ja laturia

Tekniset tiedot:

Jännite18 V
Akkutyyppi LXT
Akun suojausjärjestelmä
Ilmamäärä22 L/min
Maksimipaine11,1 bar
Letkun pituus0,65 m
Paino akulla (EPTA)2,5 - 2,8 kg
Tuotteen mitat (P x L x K):316 - 272 x 108 x 231 mm
Äänenpainetaso (LpA)70 dB(A)
Melun toleranssi (K-tekijä)3 dB(A)
Tärinäarvo3,6 m/s²
Tärinän toleranssi (K-tekijä)1,5 m/s²

 

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet