AT Desinfiointispray, 7110
AT Desinfiointispray, 7110

AT Desinfiointispray, 7110

Tuotenumero 6416631071106

Kotimainen tuote tehokkaaseen desinfiointiin .Etanolipitoisuus on pinnalle suihkutettuna yli 90 %. Tehoaine biosidi lisää tehoa viruksia ja bakteereja vastaan.

8,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

AT Desinfiointispray, 7110

Kotimainen tuote tehokkaaseen desinfiointiin 

Tuotteemme etanolipitoisuus on pinnalle suihkutettuna yli 90 %. Tehoaineena käytettävä biosidi lisää tehoa viruksia ja bakteereja vastaan.

Aerosolituote Desinfiointispray 7110 sisältää etanolia, biosidejä sekä ponneaineita. Suihkutettaessa ponneaineet haihtuvat ja pinnalle levittyy etanolin ja biosidin seos. Tuote desinfioi nopeasti ja helposti kohteet jotka tarvitsevat jatkuvaa puhdistusta. Aerosoli tunkeutuu myös hankalasti desinfioitaviin paikkoihin.

  • Pinnalle suihkutettavan liuoksen etanolipitoisuus yli 90 %.
  • TUKESin biosidiasetusten mukainen koostumus.
  • Lisätehoa virusten ja bakteerien tuhoamiseen antaa biosidi, joka on testattu bakterisidisen tehonsa puolesta. Testimetodina on käytetty desinfektio- ja antiseptisten aineiden tehon testejä EN 1276 ja EN 1650.
  • Käyttökohteita ovat mm. kaikki kodin ja julkisten tilojen pinnat sekä saniteettitilat, sairaalat, kaupat, taksit, parturit, hoitolaitokset, kuntosalit, korjaamot, ravintolat, kiinteistöhuollot, sekä työ- ja harrastusvälineet. Ei vahingoita kovia pintoja ja haihtuu nopeasti.
  • Aineen voi antaa haihtua tai sen voi pyyhkiä liinalla pinnalta riittävän vaikutusajan jälkeen.

400/520 ml

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua