Buff Original M05 Lumi Camo Suojahuivi
Buff Original M05 Lumi Camo Suojahuivi

Buff Original M05 Lumi Camo Suojahuivi

Tuotenumero 8428927483737

Original on alkuperäisen BUFFin uusin versio ja suunniteltu ympärivuotiseen työkäyttöön vaihteleviin sääoloihin.Valmistettu kahdesta kierrätetystä vesipullosta.

17,21 €
22,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Buff Original M05 Lumi Camo Suojahuivi

Putkimallinen erittäin joustava ja ohut BUFF Safety monikäyttöpäähine Suomen Puolustusvoimien M05 Lumi Camo -maastokuosilla. Original on alkuperäisen BUFFin uusin versio ja suunniteltu ympärivuotiseen työkäyttöön vaihteleviin sääoloihin. Valmistettu kahdesta kierrätetystä vesipullosta.

Käyttötavat: Lukuisia eri tapoja esim. pipona, kaulurina, kypärän alushuppuna, maskina, balaklavana, pääpantana, sidottuna useilla eri tavoilla jne.

Tekniset tiedot:

Suojaa päätä ja kaulaa vaihtelevissa olosuhteissa. Aurinkosuoja UPF 50 (98 % UV-suoja). - Materiaali Micro Stretch: Kierrätetty 95 % Polyesteri, 5 % Elastaani. - Ultra Stretch: Joustaa neljään suuntaan - Eristävät ominaisuudet parantavat käyttömukavuutta myös viileissä ja kylmissä oloissa - Siirtää kosteutta tehokkaasti pois iholta - Kuivuu nopeasti - 100 % saumaton rakenne, jossa ei ole mitään hankaavia tai hiertäviä kohtia - Molemmista päistä avoimen tuubin pituus 50 cm

Suositellut vuodenajat: Talvi, kevät, kesä, syksy.

Valmistusmaa Espanja.

Paino:
0.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua