Buff Original M05 Metsä Camo Suojahuivi
Buff Original M05 Metsä Camo Suojahuivi

Buff Original M05 Metsä Camo Suojahuivi

Tuotenumero 8428927398321

Original on alkuperäisen BUFFin uusin versio ja suunniteltu ympärivuotiseen työkäyttöön vaihteleviin sääoloihin.Valmistettu kahdesta kierrätetystä vesipullosta.

17,21 €
22,95 €
Sisältää alv. 24 %
Alin hinta 30 pv: 17,21 €
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Buff Original M05 Metsä Camo Suojahuivi

Putkimallinen erittäin joustava ja ohut BUFF Safety monikäyttöpäähine Suomen Puolustusvoimien M05 Metsä Camo -maastokuosilla. Original on alkuperäisen BUFFin uusin versio ja suunniteltu ympärivuotiseen työkäyttöön vaihteleviin sääoloihin. Valmistettu kahdesta kierrätetystä vesipullosta.

Käyttötavat: Lukuisia eri tapoja esim. pipona, kaulurina, kypärän alushuppuna, maskina, balaklavana, pääpantana, sidottuna useilla eri tavoilla jne.

Tekniset tiedot:

Tekniset tiedot: - Suojaa päätä ja kaulaa vaihtelevissa olosuhteissa. Aurinkosuoja UPF 50 (98 % UV-suoja). - Materiaali Micro Stretch: Kierrätetty 95 % Polyesteri, 5 % Elastaani. - Ultra Stretch: Joustaa neljään suuntaan - Eristävät ominaisuudet parantavat käyttömukavuutta myös viileissä ja kylmissä oloissa - Siirtää kosteutta tehokkaasti pois iholta - Kuivuu nopeasti - 100 % saumaton rakenne, jossa ei ole mitään hankaavia tai hiertäviä kohtia - Molemmista päistä avoimen tuubin pituus 50 cm

Suositellut vuodenajat: Talvi, kevät, kesä, syksy.

Valmistusmaa Espanja.

Paino:
0.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua